Vakantietips voor juni

Wil je op vakantie met je baby en/of peuter?  Dan ben je meestal nog niet gebonden aan de schoolvakanties. In het voor- en naseizoen is het vaak rustiger en voordeliger. In onze kindvriendelijke onderkomens is alles aanwezig voor een fijn verblijf met baby en peuter.

*Hotel Hopfgarten
Een heerlijk hotel in de Alpen. Een en al natuur om je heen, maar er zijn ook genoeg leuke plaatsjes om te bezoeken. In het hotel is een miniclub met baby-/kinderopvang. Als je een keer met z’n tweeën er op uit wil dan kan dat. In de bergen bij Hopfgarten zijn diverse leuke (water)speelplaatsen.
Je verblijft in een comfortabel, ruim  hotelappartement dat voorzien is van handige extra’s zoals een koffiezetapparaat, magnetron en waterkoker.
Reisperiode: 2/6-23/6/18, een week met 2 volwassenen en 1 kind 0-2 jaar kost € 1430,- inclusief kinderopvang, gebruik baby- en kinderfaciliteiten en halfpension, ’s middags bij de koffie/thee iets lekker, bepaalde frisdranken, baby- en kinderbuffet.
Een kleiner 1,5 kamerappartement kost € 1260,-, een iets groter 3-kamerappartement € 1540, – voor 2 volwassenen en 1 kind 0-2 jaar. Extra kind 0-2 jaar € 160,-, 3-6 jaar € 210,- p.w.


*Gina’s Kinderhotel
Gina’s Kinderhotel ligt in het merengebied van Karinthïe. Niet alleen de locatie is top, ook het hotel zelf. Er is ontzettend veel te spelen en te zwemmen in en om het hotel. In de miniclub wordt baby- en kinderopvang aangeboden en er is animatie.
Je verblijf in een comfortabele 2-kamer-countrysuite met allerlei baby- en kindervoorzieningen.
Reisperiode: 2/6-21/7/18, een week met 2 volwassenen en 1 kind 0-11 jaar kost € 1550,- inclusief kinderopvang, gebruik baby- en kinderfaciliteiten en all-inclusive-pension, baby- en kinderbuffet.
Met 2 kinderen kost een 2-kamer-countrysuite ca. € 1800,- per week.

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en reserveringskosten.
Voor meer informatie klik op de links naar de hotelpagina. De beschikbaarheid is onder voorbehoud.