Kindervoorzieningen

Kids-pakket
Als je met het hele gezin op vakantie gaat, moeten er heel wat spullen mee. Om het je wat gemakkelijker te maken, zijn er in onze onderkomens tal van baby- en kindervoorzieningen. In elk onderkomen staat er een kinderbedje klaar voor de allerkleinsten en is er in het restaurant een kinderstoel aanwezig. Diverse onderkomens bieden echter veel meer. Van alles is aanwezig zoals babyfoon, aankleedkussen, babybadje, sleetjes, po, kindveilige stopcontacten etc. Kortom alles is in huis om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Bij elk onderkomen staat vermeld welke voorzieningen aanwezig zijn. We geven aan of er een Basis Kids-pakket of een Uitgebreid Kids-Pakket is. Hieronder kun je lezen welke voorzieningen er in een pakket zitten.

Het Basis Kids-pakket bestaat uit:
* kinderbedje met beddengoed
* kinderstoel
* speelruimte
* opvang/animatie

Het Uitgebreid Kids-pakket bestaat tevens uit:
* kindveilige stopcontacten
* krukje in de badkamer
* wc-kinderzitting / po
* kinderbadje
* thermometer
* luieremmer
* flessenwarmer / opwarmmogelijkheid
* aankleedkussen
* babyfoon
* rookvrij restaurant
* kinderservies
* kindermenu
* buggy
* sleetje

Over het algemeen kun je gratis gebruik maken van de voorzieningen. Als het niet gratis is, staat dat vermeld bij het onderkomen. Soms wordt een borg verlangd. Bij het gebruik van een babyfoonsysteem via de telefoon betaal jezelf de belkosten.
Het kan zijn dat niet alles, voor zover van toepassing, in de kamer of appartement klaar staat. Je kunt er bij de receptie naar vragen. De buggy’s staan veelal in een speciale ruimte en kunnen vrij gebruikt worden.