Over Kids & Go

Je wilt lekker op vakantie, vanzelfsprekend met je kinderen. Of het nu gaat om een weekendje weg, zomervakantie of wintersport met kinderen, Kids & Go helpt je op weg. De vakanties van Kids & Go zijn helemaal ingesteld op gezinnen met kinderen (0-12 jaar).

Kindervoorzieningen

Onze kindvriendelijke kinderhotels, familiehotels en familieappartementen beschikken over tal van baby- en kindervoorzieningen (Kids-pakket, met o.a. bedje, badje, buggy, babyfoon) waarvan je grotendeels gratis gebruik kunt maken. Natuurlijk is er veel te spelen en er is meestal een kidsclub met animatie. Als je op skivakantie met kinderen gaat, is er babyopvang en kinderopvang mogelijk.

Persoonlijke service

Alle accommodaties hebben we stuk voor stuk persoonlijk bezocht. Na een strenge selectie hebben we ze in ons aanbod opgenomen. Ook kennen we de plaatsen en skigebieden goed. Dat betekent dat wij je prima kunnen adviseren over hotels, appartementen en bestemmingen die aansluiten op jullie wensen. Vanzelfsprekend regelen wij alles en kunnen wij speciale wensen aan het hotel doorgeven. Voor de goede orde: je betaalt bij ons in principe nooit méér dan via een rechtstreekse boeking.

Ervaring

Kids & Go bestaat sinds 1997. We hebben dus al 20 jaar ervaring met vakanties voor gezinnen. We weten daardoor wat belangrijk is voor gezinnen als het om vakantie gaat.

Vakantie voor het hele gezin

Kids & Go is de specialist voor leuke, heerlijk ontspannende gezinsvakanties. Al het regelwerk nemen wij je graag uit handen. Wil je meer weten over bepaalde kinderhotels of familieappartementen? Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Wij geven je graag alle gewenste informatie.