Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van Kids & Go?

We zijn telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9.00-15.00 uur. Van 15.00-18.00 uur en op zaterdag zijn wij alleen per e-mail te bereiken. Wil je ons na 15.00 uur persoonlijk spreken, dan is het mogelijk om een belafspraak te maken.

Hoe kan ik een reactie plaatsen?

Je kunt op deze pagina een reactie schrijven en versturen. Wij proberen zo veel mogelijk reacties te plaatsen.

Wanneer gelden de kinderprijzen?

De kinderprijzen gelden indien de kinderen op de kamer of in het appartement van minimaal 2 volbetalenden slapen.

Wat zijn de bijkomende kosten ter plaatse?

Aan het gebruik van bepaalde faciliteiten zijn kosten verbonden zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor behandelingen in een schoonheidssalon, massages en therapieën. Verder moet je o.a. denken aan gebruik van solarium, gastenwasmachine en droger, internet, biljart, tafelvoetbalspel, speelautomaten, parkeergarage. Ook skipakketten (les, pas en huur) zijn niet bij de prijs inbegrepen tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. In een aantal gevallen is de toeristenbelasting niet bij de prijs inbegrepen.

Mag er worden gerookt in de hotels/appartementen?

In de hotels en appartementen mag in principe niet worden gerookt. Enkele onderkomens beschikken over een af te sluiten rokerslounge. Ook in de kamer is roken niet toegestaan.

Wanneer ontvangen wij de reispapieren?

De reispapieren ontvang je na betaling van de totale reissom en uiterlijk 1 week voor vertrek. We sturen dan ook een routebeschrijving.

Krijg ik een nieuwe factuur voor de restantbetaling?

Nee, op de factuur/bevestiging die je bij boeking van ons hebt ontvangen, staan de vervaldata voor de aanbetaling en het restantbedrag. Je kunt het bedrag overmaken naar IBAN: NL97ABNA0458735191 / BIC code ABNANL2A t.n.v. Kids & Go te Heiloo o.v.v. het factuurnummer.

Wat kost een skipas?

Een 6-daagse skipas voor een volwassene kost gemiddeld (!) € 200,- – € 230,- in het hoogseizoen. In het laagseizoen ligt dat bedrag ca. € 10,- – € 30,- lager. Een 6-daagse skipas voor een kind kost gemiddeld (!) € 100,- € 125,-. De prijs is afhankelijk van het seizoen. In de meeste gebieden zijn kinderen geboren in 2009/2010 of jonger gratis of hebben voldoende aan een speciale kinderpas van ca. € 15,-. Soms zijn kinderen alleen gratis onder begeleiding van de ouders en hebben ze in de skischool wel een skipas nodig, vaak tegen een speciaal tarief. De skischool weet precies of een kind een skipas nodig heeft voor de skiles.

Wat kost skihuur?

De prijs van de skihuur voor volwassenen hangt o.a. af van de materiaalkeuze. Een skiset kost ca. € 100,- – € 170,- voor 6 dagen.Voor kinderen is de prijs gemiddeld € 60,- voor 6 dagen.

Wat kost skiles?

De prijzen voor skiles lopen wat uiteen, maar gemiddeld genomen kosten 5 hele dagen les € 165,- per kind. Voor kinderen tot ca. 4 (soms 5) jaar zijn halve dagen les mogelijk. De gemiddelde prijs voor 5 halve dagen les is € 140,- per kind, maar ook deze prijzen variëren zeer. Op de websites van de gebieden kun je een link naar de skischool vinden voor de exacte prijzen. In Oostenrijk is het mogelijk om een kind te laten overblijven/lunchen. De kosten hiervoor bedragen gemiddeld € 10,- p.d. per kind.

Zijn er Nederlandse skileraren?

In de meeste skigebieden zijn Nederlandstaligen in dienst van de skischool. Het is echter geen garantie dat een kind dan ook een Nederlandse skileraar/lerares krijgt. Uiteraard probeert de skischool dat wel. Overigens gaat les in een andere taal ook heel goed! Vooral voor kinderen is het vaak een kwestie van nadoen.

Kan ik een annuleringsverzekering afsluiten?

Ja dat kan. Kids & Go kan een verzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance. Onder Reserveren-Verzekeringen vind je meer informatie. Je kunt een annuleringsverzekering tot 7 dagen na boeking afsluiten.