Verzorging

Bij elk onderkomen staat onder de prijzen welke verzorging bij de reissom is inbegrepen.

Type verzorging:
*Logies: geen maaltijden.
*Halfpension: ontbijt en diner.
*Volpension: ontbijt, lunch en diner.
*All-inclusive-pension: ontbijt, (kleine) lunch, diner, namiddagbuffet en frisdranken en/of vruchtensappen.

Bij halfpension, volpension of all-inclusive-pension begint het arrangement met het diner op de aankomstdag, en eindigt met het ontbijt op de vertrekdag.

Namiddagbuffet:
Een namiddagbuffet is een (klein)buffet met hartige snacks en/of zoetigheden zoals cake en taart. Vaak wordt er thee en/of koffie bij geserveerd. De tijden van het buffet verschillen per onderkomen, maar vaak is het rond 16.00 uur.

Frisdranken:
Als frisdranken en/of vruchtensappen inclusief zijn, gaat het om een beperkt assortiment van frisdranken/sapjes. Meestal staat er een zelftap met een aantal keuzes.

Kinderstamtafel:
Diverse hotels bieden een kinderstamtafel aan. Een kinderstamtafel houdt in dat kinderen samen kunnen (vroeg) eten onder begeleiding van een leidster van de kinderopvang. Bij elk onderkomen staat onder het kopje kinderen of er een kinderstamtafel is.

Kindermenu:
Als kinderen met de ouders in het restaurant eten, is er altijd een kindermenu mogelijk of is er een kinderbuffet.

Babybuffet:
Het babybuffet is een buffet met potjes babyvoeding, diverse soorten pap en melk. Er zijn plastic lepeltjes en bakjes. Vaak zijn er ook slabbetjes aanwezig. Bij elk onderkomen staat onder het kopje kinderen of er een babybuffet is.