Familiestudio Ifen is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De studio bestaat uit 2 kamers. In de ouderslaapkamer staat een 2-persoonsbed en een  zithoek. Er is een een aparte slaapkamer met een stapelbed voor de kinderen. De familiestudio is ook geschikt voor kleinere kinderen, want voor het onderste bed kan een hoog hekje geplaatst worden. Daarnaast is in een aantal kamers plek voor een kinderbedje. De badkamer is voorzien van douche en wc. Balkon, tv, en kluisje zijn aanwezig. Je kunt gebruik maken van badjassen voor zowel ouders als kinderen. Familiestudio Ifen ligt aan de westkant van het Alphotel.
Je kunt gratis gebruik maken van handige voorzieningen voor baby’s en kinderen zoals een babybedje, babyfoon en aankleedkussen.

Kinderhotel Alphotel ****

Het Alphotel ligt direct bij het skigebied en aan de piste. Je kunt vanaf het hotel zo naar de lift skiën. Naast het hotel is de kinderskischool voor de kleinste kinderen.  Dit tophotel is één van de betere kinderhotels van Oostenrijk. De verzorging en de faciliteiten zijn uitstekend. Voor de kinderen is er altijd wat te beleven in de kinderclub. Ze komen hier bijna niet aan skiën toe. Ook voor de ouders is dit een uitstekende vakantieplek.

Kinderhotel Alphotel ****

Het Alphotel ligt in het Kleinwalsertal, dat op de grens van Duitsland-Oostenrijk ligt. Het hotel omschrijft zich zelf als de plek waar “kleine mensen” groots vakantie kunnen houden. Voor de kinderen is er veel te spelen en te doen. Maar het hotel is nog veel meer dan dat. De prachtige ligging in de bergen en de goede voorzieningen voor zowel jong als oud maken dit tot een vakantieplek waar het hele gezin groots vakantie kan houden.